Realizare Website Prezentare

Soluții optime pentru realizarea identității în mediul online.

DE CE WEBSITE-PREZENTARE.RO?

Pentru că avem peste 11 ani de realizare website prezentare in Romania, dar și a altor produse web: magazine online, portaluri web și altele.

Avem o echipă profesionistă de programatori și developeri, echipă ce va oferii afacerii dumneavoastră o nouă înfățișare în mediul online. Serviciul de realizare website prezentare este disponibil atât pentru companiile mici, dar și celor mari.

PESTE 250 WEBSITE-URI DE PREZENTARE REALIZATE

În toți acești 11 ani am reușit să realizăm peste 250 site-uri de prezentare pentru diverse companii atât din România, dar și de peste hotare. Companii cu care și în ziua de astăzi colaborăm pentru noile lor proiecte.

Fiecare proiect este atent studiat pentru a putea garanta cea mai bună experiență pentru viitori vizitatori.

Ce vă oferim la Realizare Website Prezentare?

1. Design unic realizat special pentru publicul tinta si compatibil cu toate dispozitivele.

Pentru mai bune rezultate este nevoie că afacerea dumneavoastră să beneficieze de un studiu al potențialilor săi clienți. Acest lucru este făcut de noi pentru a ca procesul de realizare website prezentare, cu care clienții vor interacționa ușor.

În ultima perioadă, peste 85% din vizitatorii site-urilor de prezentare sunt persoane care accesează de pe dispozitive mobile Telefoane și Tablete. În acest caz site-ul dumneavoastră va fi compatibil pentru toate dispozitivele pentru o mai bună funcționare vis a vis de clienți.

Website-ul de prezentare va dispune de un design 100% unic și realizat special pentru dumneavoastră cu ajutorul celor mai noi tehnologii în materie de web design, lucru ce va duce la o încărcare mai rapidă și un aspect atractiv.
2. Domeniu si Gazduire pe serverele noastre SSD.

Pentru orice proiect realizat de noi oferim domeniu GRATUIT.

Domeniul este oferit pe o perioadă de 12 luni și sunt disponibile următoarele extensii:

  • .ro,
  • .com,
  • .net,
  • .org,
  • .eu.


Găzduirea se face pe serverele noastre prevăzute cu echipamente SSD. Conexiune la internet de mare viteză și securizate DDoS.

Aceste lucruri sunt foarte importante pentru viteza de încărcare, dar și pentru posibile atacuri asupra site-ului dumneavoastră.

3. Panou de administrare a continutului usor de utilizat.

Pentru orice pachet de realizare website de prezentare, oferim cel mai performant modul de administrare al conținutului.

Modul ce permite utilizatorilor cu cunoștințe minime de administrare, să modifice textele, să adauge imagini noi sau chiar să creeze pagini noi.

Acest modul este realizat special pentru website-urile de prezentare simple, pentru a nu necesita un plan de mentenanță lunar pentru eventiale modificări.

4. SEO - Pregatit pentru o indexare in Google optima. 

Orice website de prezentare vine instalat cu modul performant SEO pentru indexare în Google.

Este foarte importat acest lucru pentru a reduce costurile de promovare, acest lucru fiind realizat prin creșterea organică în motoarele de căutare.

Modulul SEO este disponibil pentru orice pagină din website-ul de prezentare.


Vezi si serivicul de:

Doriți o ofertă pentru serviciul de realizare website prezentare?