Campanii Google Ads

TARGET YOUR DREAM BUYER

CUMPĂRĂTORII ȚINTĂ ÎN MOD DE VÂNĂTOARE.

Colaborarea cu o agenție Google Ads pentru a vă pune afacerea în fața cumpărătorilor care caută în mod activ o soluție este o strategie extrem de profitabilă și, din motive întemeiate, funcționează RAPID!


Viteza cu care puteți genera clienți potențiali și vânzări cu Google Adwords îl face extrem de competitiv și poate deveni scump dacă sunt implementate tactici greșite.

Atunci când fiecare clic are un preț, optimizarea numărului de clicuri care se transformă în vânzări este crucială. Campanii Google Adwords ce sunt optimizate pentru profit și conversii, ceea ce vă aduce un profit mai mare la fiecare leu cheltuit.


Ceea ce ne diferențiază este că suntem o agenție Google Ads cu servicii complete, care poate gestiona toate aspectele campaniei dvs., de la design web la redactare și gestionarea campaniei.

CAMPANII GOOGLE ADS CONCENTRATEPE PROFIT, NU DOAR CLICURI.

Diferența dintre noi și orice altă agenție de publicitate Google este că strategiile noastre de campanii Google Adwords se concentrează mai degrabă pe rentabilități decât pe clicuri și trafic. În timp ce alte agenții se laudă cu privire la cantitatea de clicuri pe care le trimit site-urilor web ale clienților lor, vă optimizăm zilnic campaniile și folosim date în timp real pentru a ne asigura că clienții nu doar fac clic pe anunțurile dvs., ci se transformă în clienți plătitori.


Vezi si serviciul de realizare website prezentare

Cat costa un serviciu de Campanii Google Ads?

Programeaza 30 minute de consultanta GRATUITA si un expert va realiza un audit al website-ului si la final o sa iti putem comunica costurile reale.