BUSINESS TIPS

Afacere cu website de prezntare Administrează singur conținutul website-ului!

Așa cum spune și titlul, dacă ești un mic antreprenor, echipa Website Prezentare te poate ajuta să îți administrezi site-ul singur, fără cunoștințe de HTML, CSS sau alte limbaje de programare care necesită timp pentru a le învața.

IUNIE 12, 2019

Având în vedere că activăm în mediul online, pentru a atrage frecvent atenția potențialilor clienți trebuie să schimbăm des anumite lucruri la site-ul nostru.

Cum ar fi:

  • Schimbăm o poză de background pe prima pagină.
  • Schimbăm pozele produselor / serviciilor din slider.
  • Adăugăm poze în galeria de imagini sau portofoliu.
  • Avem o ofertă nouă și trebuie să o evidențiem în website-ul nostru.
  • Să construim o pagină nouă.

Și lista poate continua la nesfârșit pentru că strategiile de marketing în 2019 sunt formate din "tone" de materiale.

Din păcate, nu toți micii antreprenori au un web developer în cadrul companiei care să execute aceste modificări, prin urmare suntem nevoiți să apelăm la serviciile unui freelancer sau al unei companii de web design.


Care sunt dezavantajele?

Pe freelancer îl găsești uneori ocupat și timpul de execuție al modificărilor cerute de tine poate să fie destul de mare, uneori nu înțelege exact cerințele tale și trebuie să îi mai explici odată ce vrei defapt să modifici, (rar, dar am auzit cazuri, mi s-a întâmplat și mie în primii ani de Freelancing).

Compania trebuie să facă un contract cu tine, durează câteva zile sau îți propune un plan de mentenanță / administrare website. Contract ce te "leagă" de ei 12 luni în care este posibil să ai nevoie doar de 4-5 cereri de actualizare / modificări. Costurile unui plan de administrare al website-ului este unul considerabil având în vedere că vei plăti 12 luni.

De ce să nu investești suma asta într-o campanie de Google Ads?


Ei bine, noi am găsit o soluție prin care să îți administrezi website-ul de prezentare sau portofoliul SINGUR, fără cunoștințe de programare.

Soluția este un modul care îți transformă website-ul într-un Front End (partea din față a site-ului) complet editabil vizual, este un modul ce te ajută să adaugi poze pe care să le redimensionezi și să le poziționezi doar cu drag & drop.

Te ajută să adaugi text în orice zona a website-ului, să modifici fontul sau dimensiunea lui, la fel și culoarea.

Mai jos aveți prezentate câteva gif-uri care simulează anumite modificări în pagina website-ului.

Ca în orice domeniu există și dezavantaje, dacă ai deja un website de prezentare este necesar un redesign pentru că acest modul nu este compatibil cu nici o temă WordPress.

Mai exact, cu ajutorul lui realizăm un website pentru care nu avem nevoie de temă, asta înseamnă că aveți un website 100% UNIC.

Ideea este că noul website va fi adaptat 100% pentru dispozitive mobile, chiar și mai atractiv pentru vizitatori. Un website la care tu și echipa ta veți putea lucra fără ajutorul unui web developer.

Probabil acum te gândești, "Da, dar acest redesign costă, mai exact cât realizarea unui nou website". În mare parte ai dreptate, pentru că noi îți realizăm proiectul de Redesign, îți garantăm că vei fi super mulțumit atât tu cât și vizitatorii tăi.

Probabil ai mai auzit în trecut că dacă schimbi site-ul pierzi din poziția în Google, în mare parte da, așa este, dar există strategii prin care nu pierzi absolut nici o poziție în pagină Google, ba din contra modulul vine însoțit de SEO ON PAGE, asta înseamnă că fiecare pagină va fi mai bine indexată în motoarele de căutare.

Per total, mai multe avantaje decât dezavantaje!

Știu că ești interesat și de prețul acestui Redesign, dar prețurile diferă în funcție de actualul website.

Nu te speria nici un website de prezentare standard nu depășește 350EURO, în care sunt incluse toate serviciile Website-Prezentare.ro și modulul prezentat mai sus.

Pentru a obține o oferta de preț pentru proiectul tău, îți recomandăm să completezi formularul de ofertă sau te așteptăm la sediul nostru din București, strada Mantuleasa, nr.38, Sector 2, pentru a discuta despre următorul nivel al afacerii tale.

Iți doresc o zi minunată și mult succes!

Cristian Niculae